Microsoft Office

 


Microsoft Office


– Word
– Excel
– PowerPoint
– Outlook


kurs-office

Времетраење на курсот:
20 часа

Почеток:
Наскоро

Цена:
0 денари

Пријавете се!

Оставете Ваши податоци
Ќе добиете повик од нас